Onze aanpak

Het woonproject De Terp staat voor kwaliteitsvolle woningbouw rechtstreeks te koop van de bouwheer. U kan er kiezen uit prachtig afgewerkte woningen in verschillende stijlen en mooie tuin met zicht op de wijde Polders. Dit alles aan een correcte en betaalbare prijs.

Onze bouwfirma De Terp nv te Knokke-Heist is zowel aannemer als bouwheer, de perfecte positie in de vastgoedmarkt die u tal van voordelen biedt.

Als zaakvoerder van bvba Moyaert heeft Bernard jarenlange bouwervaring in Knokke-Heist en omstreken, Nadine Cattoor was jaren actief in de keukenbranche. U koopt dus rechtstreeks bij de aannemer wat als voordeel heeft dat er zeer korte communicatielijnen zijn.

U heeft slechts één aanspreekpunt voor de bespreking van de plannen en  voor uitkiezen van de materialen.

Elk proces, van A tot Z, van elke woning is in handen van ons bedrijf. We werken met eigen metsers en lokale onderaannemers uit Knokke-Heist met jarenlange ervaring waarop wij kunnen rekenen.

Vanaf de aankoop van de grond, de uitwerking van de architecturale plannen, de opvolging van alle bouwwerken tot de volledige afwerking van elke woning, daar zorgen wij voor.

Eén aanspreekpunt

Eén aanspreekpunt

Iedere woning bij de terp is uniek. Een samenhang maar toch met een eigen stijl. U bepaalt zelf de afwerking van uw woning en hoeft slechts met ons te communiceren, alles loopt rechtsreeks via ons.

Interesse?

Neem vrijblijvend contact met ons op.