De Terp is een woonproject van 15 ruime nieuwbouwwoningen in een stijlvolle en landelijke stijl gelegen in het charmante Ramskapelle, een deelgemeente van Knokke-Heist. Elke woning is verschillend en zo anders. De Terp is gelegen te midden de weidse polders, de akkers en kleine grachten. De combinatie van deze factoren maakt van ons woonproject De Terp iets heel bijzonder en uniek.

Heerlijk & rustig wonen

Wonen in De Terp staat voor heerlijk en rustig wonen. Ons woonproject biedt gezelligheid, vrijheid en stijl gecombineerd met kwaliteitsvolle materialen en een prachtige afwerking.

Genieten van wonen staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom kunnen wij rekenen op een team van vakmensen die van uw woonst iets heel bijzonders maken. Wij staan voor duurzaamheid en werken enkel met kwalitatieve en onderhoudsvriendelijke materialen. U kan keuzes maken in afwerking, uitgevoerd door lokale aannemers met een garantie voor de beste prijs en kwaliteit.

De Terp beschikt tevens over ruime parkeermogelijkheden.

Ramskapelle onstond in de vroege middeleeuwen op de plaats van een schapenterp. Een terp is een verhoging in het vlakke landschap.


Plattegrond De Terp

Hieronder ziet u een overzicht van de volledige verkaveling van De Terp in Ramskapelle. Het geeft een algemene kijk op de ligging van elke woning. Wenst u een woning met zicht op het akkerland, vlakbij het wandelpad naar het natuurpark en de speelweide of eerder aan de kant van de Spelemanstraat? Bekijk het gedetailleerd grondplan.

 

Nieuws

Wenst u meer weten over ons woonproject De Terp in Ramskapelle? Gedetailleerde informatie over de bouw en de status van onze woningen kan u hieronder lezen.

Interesse?

Neem vrijblijvend contact met ons op.