Prachtig gerestaureerde hoevewoning

Prachtig gerestaureerde hoevewoning

Auteur: deterp.info/maandag 5 mei 2014/Categorieën: ons woonproject

Eén van de prachtige woningen die te koop is in De Terp te Ramskapelle is een hoevewoning die werd opgebouwd uit twee laat 18de eeuwse boerenarbeiderswoningen. Ze werden omgevormd tot één prachtige ééngezinswoning met een eigentijdse strakke aanbouw.

Van het gerestaureerde gedeelte zijn bepaalde oude details bewaard gebleven of werden ze zelfs in hun oorspronkelijke staat hersteld. Deze boerenarbeiderswoningen werden gerenoveerd met smaak, oog voor detail en er werd veel aandacht besteed aan de authentieke elementen.

Het schakelvolume tussen de oude en de nieuwe constructie maakt van dit alles een geslaagd geheel. Het resultaat is een unieke ééngezinswoning met enerzijds de gerestaureerde arbeiderswoningen, anderzijds een moderne aanbouw.

Deze grote hoevewoning is charmant en getuigt van sfeer, authenticiteit en gezelligheid: originele deuren en ramen, deuropeneningen, enz. met een moderne touch. Dit alles ligt ingebed in een adembenemend mooie omgeving: de prachtige Polders rond Ramskapelle...

Interesse om dit woonproject te bekijken?

contacteer ons

 

Aantal keer bekeken (2053)/Reacties (0)

Interesse?

Neem vrijblijvend contact met ons op.